„Kulak arkasına sürtünen maske ipi dermatit geliştirebilir“ uyarısı — ALMANYALILAR

Pendik Medipol Üniversite Hastanesi Dermatolog Dr. Öğr. Üyesi Damla Demir, ‚Maske ipi, kulak arkasında kaşıntı, kızarıklık ve kabuklanma ile bulgu veren kontakt dermatit gelişimine neden olabiliyor. Sabahları yüzünüzü yıkayıp nemlendirdikten yarım saat sonra maskenizi takın.‘ ifadesini kullandı. Pendik Medipol Üniversite Hastanesi Dermatolog Dr. Öğr. Üyesi Damla Demir yaptığı yazılı açıklamada, yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) korunmak… „KulakContinue reading “„Kulak arkasına sürtünen maske ipi dermatit geliştirebilir“ uyarısı — ALMANYALILAR”

D. Afonso Henriques nomeou um bispo mestiço e afrontou o Papa — ncultura

As curiosidades sobre os Reis de Portugal merecem ser mais divulgadas. Sabia que D. Afonso Henriques nomeou um bispo mestiço e afrontou o Papa? Portugal tem uma história que conta com quase 900 anos. É muito tempo!… Boa parte dele foi vivido com Reis e Rainhas a decidirem os destinos do reino e do país.… D.Continue reading “D. Afonso Henriques nomeou um bispo mestiço e afrontou o Papa — ncultura”

Shqipëri- Kosovë reagimi unanim/ Shtatorja e Skëndërbeut dhe Adem Jasharit skandal e marrëzi artistike — Shqiperia.com

Shqipëri- Kosovë reagimi unanim/ Shtatorja e Skëndërbeut dhe Adem Jasharit skandal e marrëzi artistike 30 nentor  2020 Dy skulpturat të realizuar nga Sinan Aliaj, Skënderbeu dhe Adem Jashari janë cilësuar një skandal artistik. Skëndërbeu i vendosur dy ditë më parë në Prizren, ka “zbritur” nga kali, dhe është konsideruar si një nga portretet më të… Shqipëri-Continue reading “Shqipëri- Kosovë reagimi unanim/ Shtatorja e Skëndërbeut dhe Adem Jasharit skandal e marrëzi artistike — Shqiperia.com”

Pas zhdukjes së saj 23 vjet më parë, ekspozohet “Portreti i zonjës” — Shqiperia.com

Pas zhdukjes së saj 23 vjet më parë, ekspozohet “Portreti i zonjës” 30 NËNTOR 2020 Ishte shkurti i vitit 1997 kur “Portreti i zonjës” u vodh në galerinë “Ricci Oddi” në Piaçenza. Ndërkohë, në dhjetor të 2019-s u gjet në oborrin e së njëjtës galeri. Ishin kopshtarët e gjelbërimit ata që gjetën pikturën në një… PasContinue reading “Pas zhdukjes së saj 23 vjet më parë, ekspozohet “Portreti i zonjës” — Shqiperia.com”

Quer fazer o frango assado perfeito? Anote 5 erros que deve evitar! — ncultura

Prepare-se para conhecer pequenas falhas que são cometidas regularmente ao assar o frango. Quer fazer o frango assado perfeito? Anote 5 erros que deve evitar! O frango é um alimento maravilhoso, sendo uma carne saudável, rica nutricionalmente e barata. É ainda um ingrediente bastante versátil, sendo protagonista de diversas receitas. Pode ser frito, grelhado, cozido,… QuerContinue reading “Quer fazer o frango assado perfeito? Anote 5 erros que deve evitar! — ncultura”

Διάλεξη για το ιστορικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας Λήδρα Πάλας — Περί Ιστορίας

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία Επιστημονικές συναντήσεις (Colloquium) χειμερινού εξαμήνου 2020 – 2021 Προσκαλείστε, την Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020, στις 7.30 μμ στη διαδικτυακή διάλεξη με ομιλήτριες την κυρία Αντιγόνη Ηρακλείδου, Δρ. Ιστορίας, Institute of Commonwealth Studies, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου – Ερευνητική Συνεργάτρια, Κέντρο Αριστείας RISE – […]Continue reading “Διάλεξη για το ιστορικό ξενοδοχείο της Λευκωσίας Λήδρα Πάλας — Περί Ιστορίας”

Peace in Cyprus – My Proposal

Please note this proposal is just a draft and you are welcome to suggest your own revisions or proposals in the Comments section below. In my proposal, Cyprus will be a federation of two states, based loosely the United States model. The two states will consist of the existing states of Northern Cyprus and theContinue reading “Peace in Cyprus – My Proposal”

Create your website at WordPress.com
Get started