Zbulohet manastiri i krishter antik — Shqiperia.com

Zbulohet manastiri i krishter antik Mars /2021 Arkeologët në Egjipt kanë zbuluar një manastir të lashtë të krishterë me tre kisha, qelinë e murgjve dhe mbishkrime biblike që datojnë rreth 1500 vjet. Gjetjet në vendin Tal Ganoub Qasr al-Agouz në Oasis Bahariya të Shkretëtirës Perëndimore sjellin një dritë mbi jetën monastike në zonë në shekullin e…

Zbulohet manastiri i krishter antik — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: