Studiuesit ngrenë alarmin: Të hash gjysmë veze në ditë rrit rrezikun e vdekjes me 7% — Shqiperia.com

Studiuesit ngrenë alarmin: Të hash gjysmë veze në ditë rrit rrezikun e vdekjes me 7% 10 SHKURT 2021 Sipas një studimi të realizuar së fundmi, vezët e ziera, të skuqur apo edhe ato omëletë përbëjnë një kërcënim për shëndetin dhe sa më shumë të hamë, aq më shumë rritet rreziku. Studiuesit zbuluan se ngrënia e…

Studiuesit ngrenë alarmin: Të hash gjysmë veze në ditë rrit rrezikun e vdekjes me 7% — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: