Kalendari poetik: Ada Negri (1870-1945) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj — ATUNIS GALAXY POETRY

Ada Negri   Kalendari poetik: Ada Negri (1870-1945)   U lind më 3 shkurt 1870 Ada Negri, poete, shkrimtare dhe mësuese italiane. Mbahet mend si e para femër që u pranua në Akademinë e Italisë. Pati jetë të vështirë; i ati vdiq kur Ada qe një vjeçe, por në sajë të sakrificave të nënës […]

Kalendari poetik: Ada Negri (1870-1945) / Përgatiti materialin Maksim Rakipaj — ATUNIS GALAXY POETRY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: