Kush ka qenë Gulami? — Shqiperia.com

Kush ka qenë Gulami? Janar 2021 Gulami ka qenë sundimtar i Arbërisë në mesin e shek.XIII. Sundonte në kohën e konfliktit midis perandorit të Nikesë Joan Duka Vataces dhe despotit të Epirit Mihail II Engjëlli, konflikt që u zhvillua në trevat shqiptare. Gulami me ushtrinë e tij ishte rreshtuar përkrah Mihailit II. Më 1253 perandori…

Kush ka qenë Gulami? — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: