Poezi nga Josif Gegprifti — ATUNIS GALAXY POETRY

Poezi nga Josif Gegprifti       ***   Kur shkel në bregun e liqenit, ndjej, veç heshtjes, psherëtimat e valëve të tij… një zë i largët më pëshpërin në vesh dhe ca tinguj kitare kumbojnë në thellësi të tij. Aty pranë bregut, një sgalem me valët e liqenit luan… Liqeni argjendëruar nga rrezet […]

Poezi nga Josif Gegprifti — ATUNIS GALAXY POETRY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: