Sarajet e Ali Pashës në kulmin e shkëlqimit të tyre. Kush ishte arkitekti shqiptar që ndërtoi qendrën e Janinës — Shqiperia.com

Publikohen skicat e rralla: Këto ishin sarajet e Ali Pashës në kulmin e shkëlqimit të tyre. Kush ishte arkitekti shqiptar që ndërtoi qendrën e Janinës Skicat dhe shumë dokumente rreth pashallëkut të Janinës ruhen në arkivin e Ali Pashës në Athinë. Këto dy skica të rralla të dala prej aty na dëshmojnë imazhin real të…

Sarajet e Ali Pashës në kulmin e shkëlqimit të tyre. Kush ishte arkitekti shqiptar që ndërtoi qendrën e Janinës — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: