Në janar vaksina anti-Covid në farmaci, do kushtojë vetëm 3 euro — Shqiperia.com

Në janar vaksina anti-Covid në farmaci, do kushtojë vetëm 3 euro 28 korrik 2020 Ndërsa kanë mbetur ende 5 muaj deri në fund të këtij viti të vështirë e të brishtë, i cili do të hyjë në histori si viti i pandemisë nga Covid, duke e detyruar planetin të bllokohet dhe izolohet, duket se viti…

Në janar vaksina anti-Covid në farmaci, do kushtojë vetëm 3 euro — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: