‘Shqipëria të do me kokën lart’, të rinjtë në Vlorë ndezin qirinj në konsullatën italiane: – I kemi patur gjithmonë në krah — Shqiperia.com

‘Shqipëria të do me kokën lart’, të rinjtë në Vlorë ndezin qirinj në konsullatën italiane: – I kemi patur gjithmonë në krah Një grup të rinjsh kanë ndezur qirinj dhe kanë ngjitur pankarta me mbishkrime në derën e konsullatës italiane në Vlorë. Mars 2020 Italia është shteti që priti me qindra mijë shqiptarë në vitet…

‘Shqipëria të do me kokën lart’, të rinjtë në Vlorë ndezin qirinj në konsullatën italiane: – I kemi patur gjithmonë në krah — Shqiperia.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: