KËMISHËT E TË VDEKURVE / Poezi nga Bardhyl Maliqi — ATUNIS GALAXY POETRY

KËMISHËT E TË VDEKURVE E keni parë “Arturo Ui-në”?! E keni parë sigurisht. një detaj të mbetet në mendje, i mprehtë ligësisht. Po sa gangsterë si Ui-ja kanë bërë karrierë dhe sa vrasës si Xhivola i kanë padronët Hitlerë?! Xhivola mblidhte kapelat e të vdekurve që prej armës vrastare kishin ndërruar jetë, Kapelat […]

KËMISHËT E TË VDEKURVE / Poezi nga Bardhyl Maliqi — ATUNIS GALAXY POETRY

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website at WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: